Hexagon annoncerer DDO® 2020 sommer-ortofotos for Danmark

HxGN Content Program DDO

KØBENHAVN, Danmark, (29.October 2020) – Hexagons Geosystems-division annoncerede i dag, at HxGN Content Program, det største bibliotek af luftbårne højpræcisionsdata i Europa og USA, nu er færdig og klar til at levere sine højopløselige sommer-ortofotodatabase for Danmark, kaldet Danmarks Digitale Ortofoto (DDO).

Sommer-ortofoto er optaget efter løvspring, så brugerne kan se vegetation i flotte grønne farver og afgrøder i vækst. Takket være den klare synlighed af vegetationen i land- og byområder og tilgængeligheden af data i traditionel RGB-version og/eller farve-infrarød version (CIR) er Hexagons DDO-program ideelt til analyser og illustrationer. DDO anvender markedets mest avancerede luftbårne kortlægningssensorer og databehandlingsteknologier til at skabe en sømløs ortofoto-mosaik i 12,5 cm-opløsning baseret på 15 cm GSD-data fra hele Danmark.

DDO-programmet, et velkendt dansk varemærke, har siden 1995 leveret landsdækkende ortofotos i høj opløsning til det danske marked," fortæller Steen Davidsen, Business Development Director, Geospatial Content Solutions, Hexagons Geosystems-division. "En nyhed i 2020 er, at data indgår i HxGN-Content programmet, som også leverer sømløse ortofotos over hele Europa, så vores kunder kan få adgang til et paneuropæisk datasæt, der når uden for Danmarks grænser.

Ny abonnementsmodel forbedrer fleksibiliteten
2020-billederne er tilgængelige på en abonnementsbaseret WMS/WMTS-tjeneste og via Hexagons Multi Viewer-browser. Brugerne kan se data og integrere dem i en lang række GIS-applikationer, mobiltelefoner og webapplikationer, til brug i opgaver inden for planlægning, transport, miljø, telekommunikation og energidistribution.

For yderligere oplysninger, kontakt venligst [email protected].

Hexagon Geosystems
Hexagon is a global leader in sensor, software and autonomous solutions. We are putting data to work to boost efficiency, productivity, and quality across industrial, manufacturing, infrastructure, safety, and mobility applications.
Our technologies are shaping urban and production ecosystems to become increasingly connected and autonomous – ensuring a scalable, sustainable future.
Hexagon’s Geosystems division provides a comprehensive portfolio of digital solutions that capture, measure and visualise the physical world and enable data-driven transformation across industry ecosystems.
Hexagon (Nasdaq Stockholm: HEXA B) has approximately 20,000 employees in 50 countries and net sales of approximately 3.9bn EUR. Learn more at hexagon.com and follow us @HexagonAB.

 

For further information, please contact:
Hexagon’s Geosystems division
Communications Team
[email protected]

Danmarks Digitale Ortofoto

DDO er såkaldte sommerortofotos, der giver et detaljeret billede af bebyggelse og infrastruktur og fremhæver vegetationen i det danske landskab.
DDO er såkaldte sommerortofotos, der giver et detaljeret billede af bebyggelse og infrastruktur og fremhæver vegetationen i det danske landskab.

HxGN Content Program Blog

Læs mere om hvordan kunder rundt om i verden bruger vores data og løsninger til at skabe smarte løsninger.
Læs mere om hvordan kunder rundt om i verden bruger vores data og løsninger til at skabe smarte løsninger.